Om mig

Mitt namn är Kjell-Åke och jag är passionerad när det kommer till bröllop. Det finns något så magiskt med att se två personer förenas i kärlekens namn. Jag älskar att planera bröllop åt andra och se deras drömmar bli verklighet. Det är en ära för mig att få vara en del av deras speciella dag och se till att den blir precis så fantastisk som de förtjänar.

Jag är även en inbiten beundrare av kungliga bröllop. Att följa med i alla detaljer och traditioner som omger dessa kungliga sammanhang ger mig en enorm glädje och fascination. Jag bevaka dem noggrant och tar till mig av all inspiration jag kan få för att sedan dela med mig av den till andra brudpar.

Därför skapade jag min egen sajt som är till för att hjälpa andra när de ska gifta sig. Här delar jag med mig av mina erfarenheter, tips och råd för att underlätta bröllopsplaneringen för alla blivande par därute. Från att välja den perfekta platsen till att hitta de mest fantastiska dekorationerna – jag täcker allt som behövs för att göra er dag till en minnesvärd och vacker upplevelse.

Så om du planerar ditt eget bröllop eller bara vill följa med i spännande bröllopsnyheter, är min sajt den perfekta platsen för dig! Tillsammans kan vi skapa magi och göra din stora dag till något alldeles extra.

Kontakta mig gärna för mer information och bröllopsrådgivning på min e-post: kjellake@detkungligabrollopet.nu

Besök också min sajt på www.detkungligabrollopet.nu och låt dig inspireras inför er stora dag!